Vacature Projectleider

Ter versterking van het bedrijfsbureau bij NONAK BV zijn wij op zoek naar een projectleider/werkvoorbereider GWW.

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat 60 jaar geleden is opgericht. Momenteel hebben wij circa 60 personeelsleden in dienst. De Dunnewind Groep kenmerkt zicht door een platte organisatiestructuur. De lijnen zijn kort, waardoor de besluitvorming slagvaardig en efficiënt plaatsvindt.

NONAK BV is de aannemer binnen de Dunnewind Groep. NONAK BV neemt voornamelijk werken aan voor overheden en semioverheden vanuit zowel de openbare als de onderhandse markt. De werken die NONAK uitvoert bevinden zich in de civiele- en natuurtechnische sector in de breedste zin van het woord.

Wat zoeken wij?

Voor NONAK BV zoeken wij een werkvoorbereider/projectleider GWW. Je bent betrokken in het gehele traject van aanbesteding tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten en bewaakt per project de voortgang en de kostenbewaking tijdens de uitvoering van het project. Hieronder vallen het opstellen van termijnen, signaleren van contractafwijkingen, het controleren van facturen en het bijwonen van (bouw)vergaderingen volgend uit het desbetreffende project.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding ten aanzien van het opstellen van plannen, planning, inkoop en KAM zodanig dat een veilige en efficiënte projectuitvoering wordt gewaarborgd.

Ben jij de kandidaat?

  • Je kunt leidinggeven en personeel motiveren.
  • Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge communicatie van de Nederlandse taal.
  • Je bent in bezit van certificaat veiligheid voor leidinggevenden of bereid om deze op korte termijn te behalen.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B, BE is een pré.
  • Je hebt kennis van UAV, UAV-gc, Bouwteam en RAW.

Wij bieden

Werken in een klein team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf.

Heb je interesse?

Stuur een brief/motivatie en je CV naar edith@dunnewindgroep.nl of bel voor meer informatie 0529 45 21 50.