Dé-Gé Transport

Voor iedere logistieke uitdaging

Dé-Gé met vestigingen in Ommen en Olst is als onderdeel van de Dunnewind Groep al jaren actief op vele vlakken. Door steeds nieuwe diensten aan te bieden zijn wij voor onze opdrachtgevers een flexibele en complete partner die meedenkt in het oplossen van logistieke vraagstukken.

Of het nu gaat om een kuub grind, asfalt, bieten, baggerslib, pallets, cement, hout of een complete bouwkelder, Wij brengen iedere vracht op de plek van bestemming. Veilig, vertrouwd en binnen de vastgestelde tijd.

Afvalcontainers & afvaloverslag

Gaat u verbouwen? Dé-Gé plaatst afvalcontainers op iedere gewenste bouwplaats en haalt deze na oplevering van de bouw niet alleen op, maar verwerkt ook het afval. Dat is pas service!


De vestiging in Olst heeft een afvaloverslag. Particulieren en bedrijven kunnen daar terecht. Hout, ijzer, tuinafval alles kunnen ze er kwijt, met uitzonder van huisvuil en chemisch afval. Ook worden er containers verhuurd en wordt er zand, cement en grind verkocht.

Transport en vergunningen

Dé-Gé heeft dertig trucks op de weg waarvan de meeste eenheden zijn ingericht voor een specifieke taak. Zo hebben wij een speciale houttransporter voor in de bosbouw, wordt cement vervoerd met een bulkauto en wordt het vervoer met pallets verzorgd. Kortom alle vrachten die vervoerd moeten worden met diepladers, stenentrailers, voorwagens met autolaadkraan, walkingfloor, kippers en containerauto’s worden dankzij Dé-Gé keurig op tijd afgeleverd op het juiste adres.


Voor iedere machine hebben wij de benodigde vervoersvergunningen in huis. Daarmee wordt de klant volledig ontzorgd. Een aantal van de wagens zijn uitgerust met overdrukunits. Daardoor kunnen ook gevaarlijke stoffen op een veilige manier worden vervoerd. ADR-transporten worden vervoerd met een speciaal daarvoor uitgevoerde huiftrailer.

Soorten transport